Unelte cu care să îți găsești mai ușor un nume pentru site-ul tău

Poate că pare ușor să îți faci un site pe internet, însă cei care au trecut prin asta știu că există o mulțime de probleme de care te poți lovi atunci când dorești să îți lansezi un blog sau orice site web. Una dintre cele mai dificile probleme este aceea că nu știi exact ce nume de domeniu ar trebui să alegi, astfel încât nimic nu pare destul de bun pentru proiectul pe care l-ai gândit.

Iar pentru că sunt atât de multe persoane care se lovesc de această problemă, există mai multe unelte care te ajută să îți găsești mai ușor numele perfect pentru domeniul site-ului tău. Despre 3 dintre ele vom vorbi și noi chiar în rândurile următoare.

Nameboy – Nameboy este cu siguranță una dintre cele mai populare unelte care te ajută să îți găsești un nume de domeniu. Marele avantaj al acesteia este faptul că îți permite să introduci mai multe cuvinte care descriu numele domeniului dorit sau a nișei în care vei activa, sugerându-ți apoi nume de domenii care au legătură cu lista de cuvinte cheie introdusă.

BustAName – O altă unealtă care a ajutat foarte multe persoane să-și găsească numele de domeniu potrivit este BustAName. Acest site este puțin diferit față de cel recomandat mai sus, deoarece îți permite să folosești diferite combinații de cuvinte astfel încât să găsești o idee de nume ușor de reținut dar și atractiv totodată.

NameStall – NameStall oferă o mulțime de unelte pentru cei care dețin site-uri și care mai doresc să își deschidă și altele. Printre uneltele disponibile se află și un generator de nume care îți permite să alegi anumite cuvinte cheie iar mai apoi le combină cu diferite sufixe și prefixe, oferindu-ți o mulțime de sugestii.

Așadar, acestea sunt cele 3 unelte care te vor ajuta să-ți găsești mai ușor un nume de domeniu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*