Jocul pe mobil Re-Volt 3

Intr-un articol precedent am vorbit despre Asphalt Xtreme, un joc de curse clasic care are mari sperante sa il ajunga pe Asphalt 8 din urma. De aceasta daca urmeaza sa va prezenta un nou joc de curse pentru voi, insa acum ceva mai arcade. Este vorba despre renumitul joc Re-Volt 3, care se rezuma la niste masinute de curse si cascadorii nebunesti.

Acest joc este acum disponibil, atat pe Android, dar si pe iOS. Este de apreciat faptul ca primele versiuni oferite de catre Re-Volt au fost foarte atractive, avand peste 50 de milioane de descarcari de pe toate platformele.

Noul Re-Volt 3 nici nu se compara cu versiunile anterioare pentru ca aici sunt aduse 70 de masinute teleghidate, grafica a fost imbunatatita si au aparut 20 de harti pe care putem concura. Au fost adaugate si 25 de componente virtuale cu ajutorul carora puteti upgrada automobilele si aparent este disponibii si un mod Story cu diferite scenarii.

Modul Multiplayer nu lipseste din acest joc pentru ca fara aceasta optiune lucrurile nu ar mai fi atat de interesante. WeGo interactive a spus ca va oferi o oferta speciala de lansare a jocului. Din versiunile anterioare Re-Volt stim ca jocul este destul de greu din punct de vedere al dificultatii, iar masinutele sunt cam greu de controlat. Capcanele si rampele aparute in timpul jocului faceau ca gameplay-ul coerent sa fie imposibil, astfel majoritatea spera ca Re-Volt 3 sa lucreze la acest aspect si sa fie mult mai buna decat celelalte versiuni.

Cei care aleg sa practice acest joc vor fi intampinati cu o serie de cadouri si bonusuri daca se logheaza timp de 7 zile consecutiv. Cadourile constau in bani in joc, iteme pentru upgrade si diferite componente pentru masini.

In concluzie, Re-Volt 3 o sa se prezinte fara probleme mult mai bun decat celelalte 2 versiuni si ca si rating de piata o sa fie clasat printre cele mai jucate jocuri de curse cu masini.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*