Despre Căsuța bunicii

Exista un loc de cazare in zona Bran, de care e posibil sa nu fi auzit pentru ca este mai special. Ai putea crede ca locul de cazare este o simpla pensiune, dar de fapt nu este asa. Casuta Bunicii este asezata fix intre Piatra Craiului si Bucegi, de aceea vei avea ocazia sa te bucuri de o priveliste foarte frumoasa.

Aceasta gospodarie este veche, de aproximativ 100 de ani, fiind cumparat si reconstruita de catre o familie de localnici. Aceasta casa are mai multe dormitoare foarte confortabile, bai, si chiar o sauna. Lemnaria a fost sculptata si pictata de cei care au reconstruit casa. Aceasta casa este perfecta pentru o familie de patru persoane, sau o familie mai mare cu mai multi copii. Din acest motiv, nu vei imparti casa cu nici un strain.

Dupa ce ti-ai facut rezervarea, va trebui sa te intalnesti cu proprietarii din Simon, care iti vor da cheile. Casuta are un aer rustic, poate chiar vintage, lucru care o face foarte atragatoare pentru turisti. Te vei descurca fara probleme in casa si cu siguranta nu te vei simti deloc pierdut daca ajungi aici, chiar daca aceasta casa este destul de izolata.

Casa te atrage destul de mult sa stai inauntru, chiar daca preferi sa umbli mai mult pe afara. Dormitoarele sunt foarte spatioase si vei avea un loc destul de mare de miscare daca vei ajunge aici. Bucataria are niste ferestre mari, iar proprietarii au echipat-o cu tot ce ai nevoie, de la vase de gatit, pana la ulei, otet si condimente.

Toate cele trei bai din Casuta Bunicii au o priveliste superba spre munti. Baile sunt foarte curate, avand prosoapre albe de calitate, precum si sapun lichid, ba chiar gel de dus. Semineul este o alta atractie a Casei Buncii, acesta oferind posibilitatea sa te incalzesti si sa te delectezi cu ceva, cum ar fi putina tuica, la gura focului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*