Costume de Halloween pentru copii

Sarbatoarea de Halloween, chiar daca nu este o sarbatoare tipic romaneasca, a inceput sa fie iubita de din ce in ce mai multi romani. Foarte multa lume incepe sa o sarbatoreasca. Cu toate acestea, ramane una dintre sarbatorile destinate copiilor pentru ca ei sunt cei care se bucura cel mai mult de Halloween.

Costumele de Halloween sunt destul de usort de gasit, fiecare magazin avand aceste costume in oferta sa. Aceste costume se pot gasi atat online, cat si in offline, in magazinele traditionale, de aceea ar trebui sa aveti in vedere acest lucru, mai ales cand nu va doriti sa petreceti foarte mult timp in magazin.

Daca aveti putin talent la croitorie va puteti realiza costumele de Halloween singuri. Cu toate acestea nu este foarte greu de realizat un costum de Halloween, atata timp cat aveti imaginatie. O idee foarte buna de costum este sa te costumezi in personajele din Harry Potter. Aceste personaje sunt cunoscute de foarte multa lume, asa ca nu vei avea probleme in a reusi sa te remarci intr-un astfel de costum.

Un alt costum de Halloween pentru copii foarte usor de realizat este Albert Einstein. Probabil multa lume stie cine a fost Albert Einstein, de aceea nici acest costum nu va fi ceva cu care sa dati gresi. Desi copii au tendinta de a se imbraca in super-eroi, le puteti explica ca sunt oameni care reusesc sa salveze lumea prin inteligenta.

Pentru fete, s-ar putea apela la un costum asemanator tinutelor lui Audrey Hepburn. Aceste tinute ies in evidenta datorita simplitatii lor. Actrita este foarte cunoscuta pentru problemele umanitare in care s-a implicat, fiind un model pentru toate femeile. Acest costum abunda de accesorii, asa ca s-ar putea apela la el foarte usor pentru ca poate fi scos cu usurinta in evidenta daca se face acest lucru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*