Brățări în tendință

Bratarile sunt mereu in tendinte Desi pana acum acestea erau un accesoriu feminin, avand rolul de a inlocui ceasul barbatilor, acest accesoriu a inceput sa prina si la barbati.

Avand de foarte multe ori un design cat mai sobru sau discret, sau chiar din potriva, avand un design deschis la culoare care iese in evidenta, bratarile purtate de barbati se gasesc pe piata in momentul de fata sub diferite forme. O bratara nu se alege niciodata la intamplare.

Trebuie renuntat din start la modelele ce ofera un accent adolescentin sau demodat. Ideal este sa uiti de bratara atunci cand o porti. Bratara din plastic, oferita la diversele festivaluri poate fi uitata atunci cand se doreste iesirea in evidenta o bratara de forta, este alegerea cea mai potrivita atunci cand se doreste o nota de vitalitate si personalitate.

Bratara din piele si bronz este optiuena perfecta pentru acest lucru. Simpla si casual, este optiunea perfecta pentru cei care doresc sa fie originali. Bratarile din piele impetita ofera barbatilor un aspect casual. Acest accesoriu s-a transformat intr-unul de o importanta mai mare, devenind pentru barbati un accesoriu mult mai cunoscut si purtat decat celebrele bratari de argint sau de piele.

Bratarile shambala sunt alte bratari cu care vei reusi sa iesi in evidenta. Acest accesoriu ii seduce pe multi, acesta fiind preferat de barbatii care doresc un anumit stil.

Daca esti o fire originala, poti opta pentru mai multe bratari. Exista mereu posibilitatea de a te juca cu diversele culori si materialele diferite. Va puteti evidentia cu usurinta personalitatea daca doriti sa abordati acest tip de bratari. Aceste bratari sunt folosite de obicei in functie de gustul vostru, de aceea va trebui sa aveti in vedere si faptul ca acestea sa se combine cu tinuta pe care o purtati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*